Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Tipuri de trepte din marmura pentru locuinta ta

Treptele nu doar îți oferă acces în deplasarea dintre diferitele niveluri ale locuinței tale, ci joacă un rol important în îmbunătățirea aspectului său. Adaugă grandoare spațiului tău cu treptele din marmură.  

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare. 

Datorită atractivității sale luxoase și regale, marmura este un material preferat pentru proiectarea treptelor interioare sau exterioare ale multor stiluri de clădiri. Așadar, aici îți aducem în atenție câteva tipuri de trepte din marmură care vor adăuga o eleganță impresionantă locuinței tale. 

Trepte din marmura cu balustrade din lemn 

Combinarea treptelor din marmură cu balustrade din lemn poate fi o alegere inteligentă. Lemnul adaugă un ton cald si rustic locuinței si reduce riscul accidentelor cauzate de treptele umede. Marmura adaugă un contrast izbitor, în timp ce lemnul se potrivește perfect cu dulapurile, mobilierul, ușile și ferestrele din lemn. În acest mod vei adăuga interiorului sau exteriorului locuinței tale, un aspect vintage. 

Marmură și sticlă pentru un design modern al treptelor 

Pentru un design modern al treptelor, poți opta pentru tipul de trepte plutitoare din marmură cu balustrade de sticlă. Acesta creează un aspect curat și atrăgător, în timp ce face locuința să arate spațioasă și plăcută. Balustradele din sticlă se potrivesc bine cu orice model de marmură, așa că oferă astfel locuinței tale un aspect sofisticat. 

Trepte din marmură în două culori 

Poți duce designul modern al treptelor la un nivel complet nou de estetică, utilizând marmura în două culori. O combinație de marmură albă și neagră, bej și maro, gri și neagră sau albă și galbenă, reprezintă doar câteva dintre alegerile comune. De asemenea, un mod creativ de a scoate treptele în evidență este să le amenajezi cu marmură colorată și texturată diferit. 

Marmura neagră adaugă o declarație îndrăzneață 

Dacă îți dorești să adăugi un element îndrăzneț în interiorul sau exteriorul locuinței tale., marmura neagră este ideală. Această marmură adaugă un aspect decorativ nu doar treptelor tale, ci întregului decor. Poți instala surse de lumină deasupra fiecărei trepte pentru un aspect luminos și elegant. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 200 modele de marmură din care să le alegi pe cele potrivite amenajării treptelor interioare sau exterioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.