Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Culori de marmura in tendintelele anului 2023 

Dacă ai decis să folosești marmură în amenajarea locuinței tale, însă nu știi ce culori să alegi, te poți inspira din câteva culori de marmură în tendințelele anului 2023.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.    

Durabilitatea, cât și aspectul impresionant al marmurei, sunt probabil cele mai importante beneficii pe care le oferă această piatră naturală amenajărilor interioare și exterioare. Din punct de vedere cromatic, marmura este disponibilă într-o gamă foarte variată de culori, de la foarte deschis și discret, la foarte închis și dramatic. Cele mai populare anul acesta sunt tonurile îndrăznețe și jucăușe care se regăsesc în partea mai caldă a cercului cromatic. Indiferent de preferințele personale, vei găsi cu siguranță inspirație în aceste culori de marmură în tendințelele anului 2023, pe care ți le prezentăm în continuare. 

Roșu cu impact vizual puternic 

Designul interior al anului 2023 se îndreaptă spre nuanțe mai saturate, spre deosebire de anii trecuți când erau preferate nuanțele discrete și liniștitoare. După ce nuanțele neutre au fost în centrul atenției, a venit rândul nuanțelor puternice de roșu să iasă în față. Alegând marmură roșie pentru amenajarea locuinței tale, vei obține un spațiu expresiv și creativ. Fie că alegi acest tip de marmură pentru pardoseli, pereți, blaturi sau trepte, îți va transmite optimism și energie. 

Nuanțe de verde neașteptate  

Nuanțele de verdele în tonuri medii au apărut în casele din întreaga lume, datorită capacității lor de a se juca cu natura. Creează amenajări care sunt în același timp neașteptate și sofisticate, optând pentru marmură în nuanțe medii de verde, cum ar fi Rainforest Green sau Verde Tropicus. Astfel vei avea o locuință care te va face să te simți foarte aproape de natură. 

Nuanțe pământii 

Natura continuă să inspire tendințele de culoare în 2023, astfel că există un interes din ce în ce mai mare pentru nuanțele pământii, legate de artizanat. În special, nuanțe de maro cald care amintesc de diferite tipuri de lemn, minerale și chiar bijuterii. Alege marmură în nuanțe de maro mediu, arămiu, pentru a reprezenta perfect această mișcare către tonuri organice în locuința ta. Aceste nuanțe sporesc confortul și stabilitatea din spațiu, oferind în același timp un punct de plecare pentru amenajarea întregii case.  

Alternative la negru 

Negrul nu se va demoda niciodată, dar există o multitudine de alte nuanțe care pot aduce acel sentiment de profunzime și eleganță într-o cameră. O alternativă excelentă la negru poate fi un maro închis, ciocolatiu, cu subtonuri de violet și negru. Marmura are câteva modele în această culoare, cum ar fi Emperador Dark, Purple Brown sau Maron Emperador. Amenajările cu acest tip de marmură sunt neașteptate și au un aspect stratificat, în timp ce au putere și dramatism la fel ca negrul. 

Alege din aceste culori de marmură în tendințelele anului 2023, iar apoi accesează  www.stona.ro și alege modelele potrivite. Avem peste 200 de modele de marmură disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci cea mai bună alegere.