Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Idei de amenajare cu marmura Fantasy Brown 

Unul dintre cele mai frumoase șI elegante modele de marmură este Fantasy Brown. Aspectul său neutru îl face ideal pentru nenumărate idei de amenajare.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Fantasy Brown are linii diagonale în nuanțe translucide pastelate de gri, alb, verde și crem. Fiecare bucată de material are mici variații de culoare și model, astfel că vei obține o amenajare unică. Pe lângă calitățile sale estetice, marmura Fantasy Brown are și calități practice, fiind o alegere durabilă și de încredere. Cu o etanșare adecvată o dată până la două ori pe an, nu va trebui să-ți faci griji cu privire la zgâriere sau pătare.  

Urmează să analizăm câteva idei de amenajare cu marmura Fantasy Brown. 

Stiluri care funcționează bine cu marmura Fantasy Brown 

Estetica sa neutră o face ușor de adaptat la o gamă largă de stiluri, de la tradițional la contemporan. Este de ajuns să amenajezi restul încăperii în stilul preferat, iar marmura Fantasy Brown se va potrivi de minune.  

Dulapuri care se potrivesc cu marmura Fantasy Brown 

La fel ca modelele albe de marmură cu care seamănă, marmura Fantasy Brown completează în mod natural destul de multe culori și stiluri de dulapuri, inclusiv albe, negre, gri, crem, maro sau roșu închis. 

Panouri de perete care se potrivesc cu marmura Fantasy Brown 

Dacă instalezi această marmură în bucătăria ta, poți alege un panou de perete de marmură albă pentru a obține un design armonios. Poți găsi o varietate mare de modele de marmură albă, astfel că posibilitățile de amenajare sunt variate și le poți adapta cu ușurință la locuința ta. 

Pardoseli care se potrivesc cu marmura Fantasy Brown 

Pardoselile în nuanțe deschise de marmură sau lemn completează cel mai bine marmura Fantasy Brown. Aproape orice tip de lemn se potrivește bine cu acest model de marmură. Dacă optezi pentru pardoseli de marmură, găsește modele în nuanțe de alb, bej, maro sau gri. 

Poți pune în practică cu ușurință aceste idei de amenajare cu marmură Fantasy Brown, accesând www.stona.ro unde vei găsi atât acest model, cât și alte peste 200. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.