Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pavarea aleii pietonale din gradina cu marmura bej

Aleea pietonală din grădina ta trebuie să îndeplinească câteva cerințe foarte importante pentru această amenajare, cum ar fi rezistența ridicată și aspectul deosebit. Astfel că marmura bej reprezintă o opțiune foarte potrivită.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura bej va emana frumusețe și stil în grădina ta, prin intermediul acestei culori discrete și elegante, ce formează modele impresionante împreună cu venaturile deosebite de pe suprafața acestui material. Neutralitatea bejului va facilita integrarea pavajului de pe aleea pietonală din grădina ta, formând un contrast plăcut cu natura din jur.

Cerințele practice pe care le îndeplinește marmura bej sunt numeroase, iar aleea ta pietonală din grădină va avea cu siguranță durabilitate în timp. Acest material nu numai că este mai rezistent la deteriorare și la decolorarea de la razele UV decât alte suprafețe de piatră, dar este rezistent și împotriva zgârieturilor. De asemenea va rezista fără probleme traficului pietonal intens.

Alegerea unui finisaj antichizat, dăltuit, scapițat sau mat este ideală pentru această amenjare, deoarece suprafața devine antiderapantă.

Dimensiunea plăcilor de marmură determină și aspectul final al aleii pietonale din grădină. Plăcile mari fac ca zona să pară mai mare, în timp ce plăcile mici creează un aspect confortabil.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura rezistența aleii tale pietonale de marmură bej de-a lungul timpului.

Curățarea acestei alei se va face numai cu apă caldă și săpun lichid. Dacă există pete, amestecați apă cu bicarbonat de sodiu pentru a forma o pastă. Frecați ușor petele până se desprind.

Poți alege modelul potrivit de marmură bej, accesând www.stona.ro unde vei găsi peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.