Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Design-uri diferite pentru scari interioare din marmura

Piatra naturala este des intalnita in amenajarile cladirilor, pardoselilor sau a scarilor de interior si exterior.

Arhitectii si design-erii de locuinte prefera sa foloseasca piatra naturala in dezvoltarea proiectelor deoarece acestea au o rezistenta foarte mare la uzura si de asemena se pot crea diferite forme pentru orice tip de scara sau blat de marmura.

Un alt aspect care transforma marmura in piatra naturala cea mai des intalnita in amenajarile scarilor este faptul ca aceasta are un aspect unic si elegant si se poate integra usor in orice tip de locuinta.

In continuare va vom prezenta o serie de stiluri pentru scari din marmura in speranta ca va vom ajuta in luarea unei decizii in cazul in care nu reusiti sa va hotarati asupra unui stil anume.

Scari mamura
Design 1

Scara este in forma de semicerc iar marmura are un model simplu dar se imbina perfect cu balustrada de fier combinata cu lemn masiv. Contrastul dintre trepte si balustrada face ca incaperea sa capete un design minimalist si unic in acelasi timp.

Scari marmura granit
Design 2

Scara se imbina perfect cu pardoseala din marmura. Stilul evidentiat este cel clasic unde se pune accentul mai mult pe mobilier si pe tablouri.

Scari marmura alba
Design 3

Datorita design-ului foarte complex al balustradei, acest tip de scara este recomandat pentru holurile si livingurile foarte mari. Pentru holuri mai mici recomandam o balustrada cu un design mai simplu.

Scari marmura sticla
Design 4

Modelul marmurei se evidentiaza perfect datorita balustadei din sticla. Balustrada transparent va da senzatia de spatiu si va lumina locuinta mai mult.

Scari marmura circulara
Design 5

Scara in forma circulara care imbina perfect sticla, metalul si marmura. Este o scara rar intalnita deoarece balustrada de sticla este foarte pretentioasa si devine greu de curatat.

Indiferent ce stil alegi, cu siguranta marmura va face ca locuinta ta sa prinda viata si sa fie apreciata. Poti cere sfaturi si producatorilor de marmura care detin depozite de marmura si showroom-uri unde poti vedea cum va arata marmura pe care o vei achizitiona.