Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Avantajele pardoselilor de marmura

Pardosealile de marmură sunt de mult o alegere populară în casele și clădirile personalizate, datorită eleganței sale naturale și a esteticii luxoase.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare  

Deși majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu marmura ca material pentru pardoseli, mulți nu știu multe despre ea – ce este sau cum poate fi folosită pentru a crea pardoseli unice, frumoase, personalizate.  

Dacă ești în căutarea unui design special pentru a evidenția eleganța casei tale sau pentru a îmbunătăți caracteristicile frumoase deja existente, atunci cu siguranță vei dori să iei în considerare acest material natural, după ce vei afla avantajele pardoselilor de marmură. 

Eleganță naturală 

Marmura este un material de ultimă generație, ceea ce înseamnă că este folosită pentru a oferi spațiilor un aspect elegant și luxos prin intermediul pardoselilor. Dar poate să ofere și un aspect simplu și natural oricărui spațiu, prin alegerea modelelor mai discrete. Deoarece marmura nu este făcută de om, modelele găsite în fiecare placă variază ușor, rezultând un aspect diferit de fiecare dată.  

Durabile 

Pardoselile de marmură sunt durabile și pot rezista aproape la orice se poate întâmpla să scapi pe ele. Acest material face față fără probleme zgârieturilor, apei și umezelii, dar și a vaselor scăpate pe suprafața pardoselii. Atâta timp cât sunt întreținute corespunzător, pardoselile de marmură rezistă foarte bine chiar și în zonele cu trafic intens din casa ta. Un alt mare avantaj al marmurei este că, dacă pardoseala a suferit o oarecare uzură după mulți ani de utilizare intensă, profesioniștii în pardoseli o pot lustrui înapoi la finisajul original. 

Ușor de curățat 

Atâta timp cât etanșarea este întreținută corespunzător, pardoselile de marmură sunt rezistente la lichide și alte substanțe. Atâta timp cât ștergi mizeria de îndată ce apare, nu există niciun motiv de îngrijorare. Când marmura se udă sau se murdărește, se curăță ușor cu o cârpă sau un mop. În funcție de culoarea pe care o selectezi, marmura facilitează, de asemenea, detectarea murdăriei sau a părului animalelor de companie, ceea ce înseamnă că este mai ușor să cureți complet mizeria înainte ca acestea să deterioreze pardoseala sau să creeze probleme mai mari. 

Multe culori din care să alegi 

Când vine vorba de avantajele estetice ale pardoselilor de marmură, “natural” nu înseamnă că ești limitat în opțiunile tale. De fapt, pardoselile de marmură sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele. Unii proprietari aleg pardoselile în așa fel încât să completeze alte caracteristici existente în casele lor. Alții optează întâi pentru pardoseală și apoi proiectează restul încăperii în jurul acesteia. Indiferent de modalitatea de amenajare pe care o alegi, există o mulțime de opțiuni pentru pardoselile de marmură. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 200 modele de marmură din care să le alegi pe cele potrivite pentru pardoselile de marmură din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.