Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Idei de amenajare a pardoselii din baie cu marmura

Pentru a crea o baie rafinată și atemporală, poți opta pentru amenajarea unei pardoseli cu marmură. Acest material continuă să domine tendințele de decor, datorită calităților sale estetice greu de egalat. 

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate. 

Nu doar calitățile estetice fac din marmură materialul ideal pentru pardoseala din baie, ci și cele practice: rezistența la apă și durabilitatea. Cu o astfel de pardoseală baia ta va avea toate călitățile de care va avea nevoie pentru a te bucura de spațiu pentru foarte mult timp. Inspiră-te din aceste idei de amenajare a pardoselii din baie cu marmură. 

Pardoseală dramatică de marmură albă si neagră 

Modelul grafic puternic al pardoselii de marmură alb-negru pentru baie este un clasic atemporal care nu încetează niciodată să impresioneze. Datorită simplității sale, un model tip tablă de șah este cel mai ușor de obținut și, de obicei, cel mai accesibil. Cu toate acestea, atracția izbitoare a mozaicului, hexagonului, chevronului sau modelelor abstracte unice le face și pe ele demne de luat în considerare. 

Pardoseală decorativă de marmură 

O singură placă decorativă de marmură ar putea fi o alternativă de decor ideală în cazul în care nu-ți plac covoarele de baie. Alege marmură cu textură și culoare adecvate și încorporează o bucată extravagantă într-o pardoseală altfel simplă. Vei obține două avantaje simultan, maximizând impactul vizual, simplificând în același timp întreținerea. 

Pardoseală unică de marmură 

Marmura vine într-o multitudine de culori și modele, așa că de ce să te limitezi la un singur fel. Creează o pardoseală unică pentru baie dintr-o varietate de bucăți de marmură, atât referitor la culori și modele, cât și la dimensiuni. În acest fel, spațiul va transmite mult interes vizual și creativitate. 

Pe www.stona.ro vei găsi peste 200 modele de marmură din care să le alegi pe cele potrivite pentru a pune în aplicare aceste idei de amenajare a pardoselii din baie cu marmură. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.