Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Lavoar de marmura alba pentru baie

Poți adăuga frumusețe și eleganță în baia ta, atunci când amenajezi lavoarul, dar în același timp respectând și cerințele sale practice, alegând materialul potrivit. Cea mai bună opțiune pentru această amenajare este cu siguranță marmura albă.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Lavoarul de marmură albă va îmbunățăți aspectul întregii băi și o va face să iasă în evidență, devenind punctul focal central al încăperii. Marmura albă impresionează privitorul prin intermediul contrastului puternic care se formează între texturile sale venate în culori închise, și fundalul alb. Acest lavoar va transforma baia ta într-o încăpere luxoasă, care va fi admirată de toți oaspeții tăi.

Funcționalitatea pe care o va oferi lavoarul de marmură albă, va fi extrem de potrivită pentru mediul dificil din baia ta. Marmura are capacitatea de a suporta apa continuă, produse de curățare, produse chimice de machiaj, săpunuri, șampoane etc. Marmura este și o piatră rezistentă la căldură, ceea ce înseamnă că lavoarul va face față fără probleme temperaturilor ridicate ale apei.

După instalarea lavoarului de marmură albă în baia ta, trebuie să aplici un tratament de sigilare pentru a păstra calitatea suprafeței în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an.

Cu doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, lavoarul din baia ta va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalat. Pentru o curățare în profunzime poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi peste 10 modele de marmură albă din care să-l alegi pe cel pe care ți-l dorești în baia ta. Ne poți contacta la numărul de telefon 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.