Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pardoseala cu mozaic de marmura pentru hol

Cea mai bună alegere pentru ca holul din locuința ta să aibă un impact vizual impresionant, este să amenajezi pardoseala cu mozaic de marmură.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Pardoseala cu mozaic de marmură va da personalitate holului tău și îl va transforma într-un spațiu elegant și sofisticat. Frumusețea și versatilitatea mozaicului de marmură, îl recomandă pentru amenajarea pardoselii din holul tău, deoarece acest spațiu va fi mereu în centrul atenției. Marmura este un material natural, ceea ce înseamnă că nici o placă de mozaic de marmură nu va arăta la fel. Varietatea modelelor plăcilor de mozaic de marmură este extrem de ridicată, permițând folosirea mai multor modele, culori și forme pentru a alcătui exact pardoseala pe care ți-o dorești în holul tău.

Această pardoseală va fi rezistentă și va dura o perioadă lungă de timp, astfel încât, deși plăcile de mozaic de marmură pot costa puțin mai mult decât plăcile obișnuite, acestea sunt rentabile. Amenajând pardoseala din holul tău cu mozaic de marmură, te vei bucura atât de funcționalitatea oferită de acest material, cât și de aspectul său estetic deosebit. Nu se va zgâria, păta sau sparge în timp, fiind o alegere excelentă pentru spațiile cu trafic intens ca holul locuinței tale.

Va trebui să te asiguri că plăcile de mozaic de marmură, utilizate pentru pardoseala din holul tău, sunt sigilate în mod regulat, pentru a le asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Pardoseala cu mozaic de marmură trebuie, de asemenea, curățată cu soluții special concepute pentru acest tip de piatră. În lipsa soluțiilor speciale, poți folosi apă caldă și săpun lichid.

Alege modelul potrivit de mozaic de marmură, accesând www.stona.ro din peste 30 de modele disponibile. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova și Alba.