Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Cada de dus din marmura bej

Atunci când alegi cada de duș potrivită pentru baia ta, trebuie să ai grijă ca aceasta să fie atât practică cât și cu o estetică deosebită. O cadă de duș din marmură bej va îndeplini cu succes aceste cerințe.

 Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, având culori simple și elegante caracteristică ce face ca acest material să se potrivească în orice baie, indiferent de stilul acesteia. 

Această piatră naturală reprezintă una dintre cele mai populare alegeri pentru amenajarea băii, datorită beneficiilor sale. Marmura bej este atât de versatilă încât va face integrarea căzii de duș foarte ușoară în orice baie, chiar dacă spațiul a fost deja amenajat într-un anumit stil. Se va potrivi de minune cu orice paletă de culori. Cada de duș din marmură bej va crea o atmosferă caldă și relaxantă în baia locuinței tale. 

În ciuda aspectului său de lux și a esteticii delicate, această cadă de duș este ideală pentru baie, deoarece este durabilă și rezistentă. Suprafața sa este dură și nu permite deteriorarea sa de zgârieturi, pete, crăpături sau spargeri. De asemenea, expunerea constantă la apă și umezeală nu va fi deloc o problemă pentru aceasta. Cu o întreținere adecvată , cada de duș din marmură bej va dura pentru totdeauna. 

Este important să aplici un tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura rezistența căzii de duș în timp. Reaplică tratamentul în fiecare an. 

Cada de duș din marmură bej nu va necesita un regim strict de curățare intensă pentru a se menține bine. Tot ce ai nevoie este o cârpă moale și un detergent cu pH neutru. Poți obține un astfel de detergent amestecând apă caldă cu săpun lichid de vase. Pentru o curățare ocazională mai intensă folosește un detergent special conceput pentru marmură. 

Alege cada de duș din marmură bej potrivită pentru baia ta, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova şi Alba.