Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Placarea semineului cu marmura neagra

Dacă îți dorești ca șemineul din locuința ta să fie în centrul atenței, alege să îl plachezi cu unul din cele mai frumoase și mai durabile materiale: marmura neagră.

Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, fiind alcătuită din minerale de carbonat recristalizate. Numele său provine de la cuvântul grecesc “marmairein” și înseamnă a străluci.

Placarea șemineului cu marmură neagră reprezintă soluția ideală de a adăuga personalitate locuinței tale, deoarece atracția vizuală a acestei pietre naturale este atemporală. Intensitatea estetică a șemineului placat cu marmură neagră va adăuga farmec și eleganță locuinței tale. Pe suprafața marmurei negre sunt dispuse venaturi albe ce formează modele dramatice, iar contrastul dintre negru și alb este impresionant.

Marmura neagră este o alegere foarte bună pentru placarea șemineului și din punct de vedere practic, deoarece este mult mai durabilă decât alte materiale disponibile pentru această amenajare. Marmura este foarte densă, ceea ce înseamnă că izolează extrem de bine împotriva căldurii. Chiar și cu un foc puternic aprins, șemineul va rămâne confortabil la atingere. Șemineul tău placat cu marmură neagră va avea o durabilitate extrem de bună în timp și nu va fi afectat de zgârieturi, crăpături, spargere sau pete.

Acest șemineu va fi cu mult mai ușor de întreținut decât îți imaginezi. Orice lichide vărsate pe suprafața sa pot fi șterse cu o cârpă umedă; chiar și funinginea va fi ștearsă cu ușurință. Alte materiale necesită atenție zilnică, dar marmura este mult mai convenabilă.

După instalarea șemineului placat cu marmură neagră în locuința ta, tot ce va trebui să faci pentru a-i asigura păstrarea calităților estetice și practice, va fi să aplici un tratament de sigilare în mod regulat. Este recomandat să reaplici tratamentul în fiecare an.

Folosind o cârpă moale înmuiată într-o soluție de curățare potrivită pentru această suprafață, șemineul tău va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalat. Poți face acasă o soluție din apă caldă și săpun lichid sau poți achiziționa una special concepută pentru marmură.

Pe www.stona.ro vei găsi o diversitate de modele de marmură neagră din care să-l alegi pe cel potrivit pentru placarea șemineului din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.