Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

5 avantaje ale placilor de mozaic din marmura

Oamenii caută mereu să-și îmbunătățească locuința cu cele mai deosebite plăci, iar plăcile de mozaic din marmură sunt unele dintre acele plăci speciale și frumoase.

 

Marmura este o rocă metamorfică compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare    

Ești nehotărât cu privire la vasta gamă a plăcilor? Nu ești sigur dacă plăcile de mozaic din marmură sunt o alegere bună sau nu? Dacă ești unul dintre acei oameni care se îndoiesc de frumusețea și eficiența acestor plăci, aceste 5 motive te pot convinge. 

Există multe avantaje ale plăcilor de mozaic din marmură și fiecare dintre acestea, la rândul său, se adresează unei preocupări importante a proprietarilor.  

1. Aduc frumusețe acasă. 

Când te hotărăști să alegi un anumit tip de plăci, vei considera frumusețea ca un factor major. Plăcile pe care le cauți trebuie să fie compatibile estetic cu standardele tale. 

Mozaicul din marmură este format din plăci cu o frumusețe unică. Frumusețea sa se datorează suprafeței strălucitoare, care evidențiază bine designul și modelul plăcilor. Culorile și modelele acestor plăci sunt foarte diferite. 

În plus, aceste plăci sunt compatibile și cu diferite stiluri de decorare. În acest fel, nu vei fi limitat în a te bucura de frumusețea lor. Modelele și formele geometrice ale acestor plăci se potrivesc bine cu multe stiluri de decorare. 

Varietatea de culoare și model este, de asemenea, un factor în determinarea nivelului de frumusețe, iar frumusețea este diferită în ideile oamenilor. Prin urmare, plăcile de mozaic din marmură ar trebui să poată acoperi toate gusturile oferind diferite modele. 

2. Poți avea aceste plăci pentru o lungă perioadă de timp.  

Nu poți înlocui în mod constant plăcile rupte sau toate plăcile după un timp. Aceasta nu este o decizie bună, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere logic. Care este solutia? 

Soluția este alegerea unor plăci cu o durată lungă de viață. Mozaicul din marmură este unul dintre acele exemple care are o durată lungă de viață datorită calității sale. Le poți folosi în mediul tău de acasă timp de mulți ani, fără a fi nevoie să le înlocuiești sau să repari acest tip de amenajare. 

3. Rezistența mozaicului din marmură te va uimi. 

Unul dintre cei mai importanți factori care afectează durabilitatea plăcilor tale este rezistența acestora. Cu cât rezistența plăcilor este mai mare, cu atât mai mult timp o poți folosi fără nicio problemă și nu necesită înlocuire. 

În general, nivelul de rezistență al diferitelor tipuri de plăci de pe piață este un criteriu comun pentru determinarea nivelului lor de calitate. Aceste plăci au și o rezistență ridicată datorită materialului lor. Mozaicul de marmură este rezistent la ardere și daune fizice, cum ar fi spargerea. 

Deoarece oamenii folosesc aceste plăci în locuri precum bucătării și băi, acestea trebuie să fie rezistente la umezeală și căldură. De exemplu, apa din baie poate eroda gresia în timp. În plus, căldura produsă de gătit poate deteriora și gresia din bucătărie. Cu toate acestea, alegând plăci de mozaic din marmură, nu trebuie să îți faci griji cu privire la aceste posibilități. 

4. Poți folosi plăci de mozaic din marmură în diferite părți ale locuinței. 

Datorită varietății mari de modele și design a acestor plăci, le poți utiliza în diferite părți ale locuinței. Multe persoane folosesc acest mozaic pentru băi și bucătării. 

Acest avantaj al plăcilor de mozaic din marmură devine important atunci când cauți coerență în decor. De exemplu, poți decide să utilizezi același tip de plăci pentru părți diferite, chiar dacă baia și bucătăria sunt două părți separate ale casei. Mozaicul din marmură are culori și modele diferite. Fiecare dintre aceste modele este potrivit pentru o parte a locuinței în funcție de caracteristicile sale speciale. 

5. Mozaicul din marmură este excelent pentru lumină și luminozitate. 

Aceste plăci sunt în principal pentru locurile din casă care au nevoie de lumină, deoarece reflectă bine lumina datorită suprafeței lor lucioase. Este mai bine să folosești culori strălucitoare pentru aceste plăci. Culorile strălucitoare ale plăcilor de marmură îți fac baia sau bucătăria să pară mai mare. 

Dacă îți plac stilurile moderne de design, asigură-te că iei în considerare culorile strălucitoare. Desigur, aceasta este doar o sugestie. De asemenea, poți utiliza culori închise sau plăci cu model. Nu uita să nu folosești prea multe feluri de plăci. Placile de marmură cu un design aglomerat vor face o cameră să pară mai mică. 

Dacă cele 5 avantaje ale plăcilor de mozaic din marmură te-au convins să faci o astfel de amenajare, te așteptăm pe www.stona.ro pentru a alege din peste 30 modele. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.