Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Blat de marmura neagra pentru baie

Soluția ideală de a obține o baie cu personalitate și stil, este să amenajezi blatul cu marmura neagră.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Blatul de marmură neagră va deveni instant punctul focal central al băii tale, datorită impactului vizual puternic al acestui material. Suprafața sa este formată dintr-un fundal negru intens, pe care se ramifică texturi venate de un alb pur. Contrastul impresionant care se creează între fundal și texturi, va da un aer luxos și sofisticat băii tale. Marmura neagră oferă un avantaj foarte important pentru orice amenajare: versatilitate foarte ridicată, ceea ce înseamnă că vei putea alătura blatului orice paletă de culori.

La toate aceste avantaje estetice, se adaugă și numeroase avantaje practice, atât de necesare în orice baie. Marmura neagră va asigura blatului tău din baie o suprafață durabilă, care nu se va deteriora în timp din cauza zgârieturilor, petelor, ciobirilor sau crăpăturilor. De asemenea, expunerea constantă la apă și umezeală nu va afecta în niciun fel blatul de marmură neagră din baia ta.

După instalarea blatului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a-i asigura păstrarea tuturor calităților în timpul folosirii frecvente. Tratamentul de sigilare se va repeta la fiecare interval de 12 luni.

Nu vei avea nevoie neapărat de produse speciale pentru a curăța blatul de marmură neagră din baia ta. Cu o soluție obținută din săpun lichid de vase și apă caldă, blatul tău va arăta mereu ca nou. Însă dacă va fi nevoie de o curățare în profunzime a suprafeței blatului, folosește o soluție special concepută pentru marmură.

Accesează www.stona.ro pentru a alege modelul de marmură neagră al blatului din baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Albă.