Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Masa de marmura neagra pentru locul de luat masa

Poți avea o masă cu impact vizual deosebit în locul de luat masa din locuința ta, dacă alegi să o amenajezi cu marmură neagră.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Locul tău de luat masa se va transforma într-o încăpere sofisticată și elegantă, prin intermediul aspectului estetic impresionant al mesei de marmură neagră. Modelele unice ale acestui tip de marmură oferă bogăție vizuală, fiind formate dintr-un fundal întunecat ce este acoperit de venaturi grațioase; cele albe sunt cel mai des întâlnite, însă pot fi și bej sau aurii. Contrastul închis-deschis care se obține, este clasic și atemporal, dar și foarte versatil, astfel că masa de marmură neagră se va potrivi cu ușurință cu oricare alte culori din încăpere.

Marmura neagră nu este doar un material deoasebit din punct de vedere vizual, având și o rezistență ridicată. Masa de marmură neagră din locul tău de luat masa va fi foarte durabilă în timp și vei putea sta fără griji, pentru că nu se va zgăria, păta sau sparge.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va menține aspectul intact al mesei tale de marmură neagră de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Această masă nu va necesita o întreținere complicată, fiind suficientă curățarea cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Alege modelul de marmură neagră pe care ți-l dorești, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.