Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Panou de perete din marmura alba pentru bucatarie

Peretele din zona în care se află aragazul în bucătăria ta, are nevoie să fie protejat de factorii care provin de la gătit. Poți face acest lucru prin intermediul amenajării unui panou de perete, cu un material care să aibă atât rezistență ridicată, cât și aspect estetic deosebit, cum este marmura albă.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Panoul de perete din marmură albă va transforma bucătăria ta într-o încăpere elegantă și sofisticată, datorită frumuseții atemporale a acestui material. Modelele marmurei albe sunt compuse dintr-un fundal alb pur și texturi netede și delicate în nuanțe de gri, ce se ramifică pe toată suprafața într-un mod unic. Fiecare bucată de marmură albă este diferită, astfel că panoul tău de perete din bucătărie va avea un aspect estetic nemaivăzut. Un alt avantaj al marmurei albe este că va da impresia de spațialitate în bucătăria ta, fiind foarte folositor pentru bucătăriile cu dimensiuni reduse.

Pe lângă avantajele estetice, marmura albă va oferi panoului de perete din bucătăria ta și toate avantajele practice de care are nevoie. Atunci când vei găti în mijlocul unui val de căldură, panoul de perete din marmură albă va rămâne rece la atingere și nu va fi afectat de expunerea constantă la umezeală. De asemenea va fi foarte rezistent la căldură, făcând față fără probleme temperaturilor ridicate.

Finisarea panoului de marmură albă din bucătăria ta cu un tratament de sigilare este esențială pentru a-i asigura rezistența în timp. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea panoului, vei avea nevoie doar de o lavetă moale și de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. De asemenea, sunt disponibile soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 50 de modele de marmură albă, pe cel potrivit pentru amenajarea panoului de perete din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.