Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Decorare cu marmura pentru un aspect luxos

Atunci când îți amenajezi locuința poți facidecorare cu marmura pentru un aspect luxos. 

 

Varietatea modelelor marmurei este impresionantă și oferă posibilități infinite de decorare a locuinței. Versatilitatea extrem de ridicată a acestui material, poate face ca alegerea atât a modelului potrivit, cât și a modalității de a-l introduce în locuința ta să fie dificilă. De aceea, în continuare vom explora cele mai bune moduri de decorare cu marmură pentru un aspect luxos al locuinței tale. 

Accesorii pentru cameră din marmură 

Marmura are reputația de a fi unul dintre cele mai scumpe materiale de utilizat în designul interior, dar poți obține totuși un aspect luxos fără a face o investiție foarte mare. De la dormitor la baie, poți introduce aspectul luxos cu iluminat elegant, veselă și alte accesorii decorative din marmură, cum ar fi: recipient pentru săpun, săpunieră, un raft pentru baie, sau o tavă elegantă în dormitor care va oferi spațiul perfect pentru a-ți depozita bijuteriile. 

Pardoseală din marmură 

Prețuită pentru frumusețea și finisajul elegant, pardoseala din marmură adaugă măreție oricărui spațiu. Deși nu este la fel de rezistentă ca granitul, marmura este totuși o piatră incredibil de durabilă, cu semne naturale frumoase care completează o gamă largă de interioare: bucătărie, baie, hol, living sau dormitor. Cu toate acestea, înainte de a investi în pardoseli de marmură, asigură-te că iei în considerare întreținerea atentă necesară pentru a arăta cât mai bine. 

Pereți statement  

Marmura poate transforma o cameră, iar acest lucru este valabil mai ales dacă dedici un întreg perete pietrei. Poți să introduci un perete statement în bucătărie, baie, living, hol sau dormitor. Transformând fără efort orice spațiu într-o operă de artă, nuanțele diverse și nervurile naturale ale marmurei oferă un fundal dramatic pentru o gamă largă de amenajări ale locuinței. De la interioare minimaliste la interioare industriale, un perete de marmură poate fi folosit pentru a adăuga o notă de farmec locuinței tale și pentru a o ridica instantaneu cu un punct focal izbitor. 

Intră pe www.stona.ro și vei găsi tot ce ai nevoie pentru a face o decorare cu marmura pentru un aspect luxos al locuinței tale. Avem peste 200 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.