Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pardoseala de marmura verde pentru bucatarie

Îți poți transforma bucătăria într-un spațiu luxos și sofisticat, dacă optezi pentru amenajarea pardoselii cu marmură verde.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Frumusețea marmurei verzi este impresionantă și reprezintă cea mai bună alegere atunci când îți dorești ca pardoseala din bucătăria ta să te facă să te simți mai aproape de natură. Acest tip de marmură conține culori și texturi care amintesc de vegetația pe care o regăsim în spațiile exterioare naturale, astfel pardoseala de marmură verde din bucătăria ta, va avea o eleganță greu de egalat de celelalte materiale.

Avantajele practice pe care le va oferi această pardoseală, te va convinge că ai făcut alegerea potrivită. Marmura și-a construit reputația de a fi un material durabil, de-a lungul sutelor de ani în care a fost folosită. Pardoseala de marmură verde din bucătăria ta, va avea o suprafață rezistentă la uzură și spargere, astfel că, în cazul în care scapi obiecte grele pe ea, nu trebuie să îți faci griji că se va deteriora, zgâria sau crăpa.

Marmura este cunoscută a fi un izolator excelent. Pardoseala de marmură verde din bucătăria ta, se va menține relativ rece chiar și sub lumina directă a soarelui în timpul verii și va păstra căldura în timpul iernii. Prin urmare, această pardoseală îți vor permite să economisești într-o oarecare măsură costurile de încălzire și răcire.

Imediat după instalarea pardoselii în bucătăria ta, este foarte important să aplici un tratament de sigilare, deoarece astfel va fi complet protejată de oricare eventuale deteriorări ce pot apărea în timp. Reaplică tratamentul de sigilare în fiecare an.

Curățarea pardoselii de marmură verde din bucătăria ta va fi extrem de simplă. Cu o soluție pe care o poți crea acasă din apă caldă și săpun lichid de vase, pardoseala va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată.

Pe www.stona.ro vei găsi modelul potrivit de marmură verde, pentru amenajarea pardoselii din bucătăria ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova și Alba.