Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Modele de marmura pentru bucatariile mici

Bucătăriile mici amenajate cu marmură pot da impresia de spațialitate, dacă se acordă o atenție deosebită modelelor alese.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate

În continuare, vei afla care sunt cele mai potrivite modele de marmură pentru amenajarea blaturilor, meselor, pereților, pardoselii sau oricărei alte idei de amenajare îți dorești să introduci în bucătăria ta mică.

Thassos Select

Această marmură provine din Grecia și este cunoscută pentru aspectul său strălucitor. Marmura Thassos Select va oferi bucătăriei tale o atmosferă luminoasă și elegantă. Modelul acesta are o gradare de culoare foarte mică, având o nuanță uniformă și pură de alb.

Lilac

Liliac este o marmură albă de calcit. Se caracterizează printr-un fundal alb cu vene vizibil mai întunecate și nuanțe de liliac. Această marmură este extrasă în Turcia. Bucătăria ta amenajată cu această marmură va avea o frumusețe atemporală, iar fundalul alb o va face să pară spațioasă.

Crema Nova

Crema Nova este un fel de marmură bej extras din Turcia. Fundalul său are o nuanță plăcută și delicată de crem și texturi sub formă de vene și pete în nuanțe de bej. Atunci când lumina naturală din bucătăria ta va atinge marmura Crema Nova, întreaga încăpere va străluci și va deveni mai amplă.

Nero Marquina

Poți oferi spațialitate bucătăriei tale mici și într-un mod neconvențional, nefiind neapărat nevoie să alegi culori deschise pentru marmură. Acest tip de marmură neagră va funcționa perfect în bucătăria ta mică, dacă îl alături mobilierului alb. Nero Marquina este o marmură clasică din Spania și are fundalul negru intens cu vene albe discrete.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 300 de modele și produse finite de marmură, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea bucătăriei tale de dimensiuni reduse. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.