Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

4 idei de amenajare a baii cu marmura

Baia din marmură reprezintă unul dintre cele mai stilate spații din locuință. Există ceva în această piatră de lux cu texturi venate care face ca un spațiu utilitar să se simtă elegant. Cu toate acestea, există numeroase moduri de a introduce marmura în baia ta, chiar și atunci când ai un buget redus. Indiferent dacă folosești marmura pe pardoseală, în cabina de duș, pe chiuvetă sau pur și simplu în amenajări mai mici, marmura va îmbunătăți instantaneu aspectul și senzația băii tale.

1. Contrast 

Poți crea un spațiu luxos suprem în baia ta, dacă folosești marmură într-o culoare deschisă pe care să o asortezi cu tocul negru mat al ușii, care va sublinia rafinamentul acestui spațiu. 

2. Doar alb 

Cu o pardoseală de marmură și o cabină de duș de marmură vei crea un spațiu luxos. Amenajează restul băii cu alb și pune doar câteva accente neutre pentru a lăsa marmura să strălucească. 

3. O chiuvetă interesantă 

Dacă nu poți avea o baie acoperită în întregime cu marmură, de ce să nu încerci o chiuvetă din marmură? De exemplu, o chiuvetă de marmură neagră care stă lângă o pictură murală în nuanțele apusului, va crea o baie cu aspect dramatic. În plus, marmura neagră și cuprul arată fantastic împreună, mai ales atunci când sunt asociate cu pereți de culoare gri- albăstrui. 

4. Instalează marmură în locuri neașteptate 

Poți instala un singur perete statement de marmură în spatele unei chiuvete simple albe. Marmura cu nervuri puternice este ideală pentru a crea o declarație neutră și elegantă. Pe acest perete statement ia în considerare adăugarea unui raft. Acest detaliu subtil va arăta deosebit odată ce aranjezi câteva accesorii pe el. 

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi peste 200 de modele de marmură, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea băii din locuința ta. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.