Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Placarea pardoselii din baie cu marmura

Atunci când alegi materialul potrivit pentru placarea pardoselii din baia ta, trebuie să ai în vedere cele mai importante caracteristici pentru această amenajare: impermeabilitatea și aspectul deosebit. Astfel că marmura reprezintă o alegere foarte bună.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Această piatră naturală este una din cele mai durabile opțiuni pentru placarea pardoselii din baie, datorită suprafeței sale foarte solide. Nu va fi nevoie să îți faci griji atunci când se varsă apă pe pardoseală, deoarece marmura oferă o rezintență foarte ridicată la apă și umezeală.

Pe lângă avantajele practice, marmura va oferi pardoselii tale din baie și avantaje estetice, transformând baia ta într-un spațiu elegant, ideal pentru relaxare, datorită frumuseții sale greu de egalat de alte materiale. Fiecare privitor va fi atras de venaturile interesante, de obicei de culoare închisă, ce se ramifică pe toată suprafața de culoare deschisă, formând un contrast plăcut.

Pentru ca pardoseala ta de marmură să dureze foarte mulți ani, se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Pardoseala ta de marmură din baie nu va necesita o întreținere complicată. Pentru curățarea periodică vei avea nevoie doar de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră și de un mop moale.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 200 de modele de marmură din care îl poți alege pe cel potrivit pentru placarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.