Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Blat de marmura exotica pentru baie

Amenajarea blatului din baia ta trebuie să țină cont atât de funcționalitate, cât și de aspectul estetic, de aceea marmura exotică poate fi opțiunea potrivită.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura exotică reprezintă una din cele mai bune opțiuni pentru amenajarea blatului din baie, datorită modelelor sale formate din venaturi distincte și un amestec interesant de culori, ce oferă un impact vizual deosebit. Blatul de marmură exotică va deveni cu siguranță punctul focal al băii tale, transformând acest spațiu într-unul sofisticat și elegant. Frumusețea acestui blat te va invita să îți petreci timpul în baia ta pentru a te relaxa.

Blatul de marmură exotică din baia ta va avea parte de funcționalitatea de care are nevoie, datorită numeroaselor beneficii ale acestui material. Fiind o piatră naturală, marmura exotică este foarte rezistentă la zgârieturi și crăpături, astfel că blatul din baia ta va avea o durată de viață foarte mare. Suprafața marmurei nu este foarte absorbantă, ceea ce înseamnă că blatul tău din baie nu va fi afectat de expunerea prelungită la apă și umezeală și nu se va păta.

Un tratament de sigilare aplicat imediat după instalarea blatului, îi va asigura rezistența în timp și îi va păstra aspectul intact. Se recomandă reaplicarea tratamentului de sigilare la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui blat se va face cu ușurință, prin ștergerea cu o lavetă moale uscată pentru a îndepărta praful, iar apoi prin aplicarea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, folosind un burete neabraziv.

Modelul potrivit de marmură exotică, te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-ți amenaja blatul din baie așa cum îți dorești. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.