Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Masa de marmura bej pentru locul de luat masa

Marmura bej reprezintă una din cele mai bune opțiuni pentru amenajarea unei mese elegante în locul de luat masa din locuința ta.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Locul tău de luat masa va deveni confortabil și sofisticat, datorită impactului vizual plăcut al mesei de marmură bej. Varietatea tonală a marmurei bej este bogată și versatilă, fiind o alegere sigură atunci când îți dorești să obții un spațiu deosebit. De asemenea, masa de marmură bej va fi ușor de introdus în decorul locului de luat masa, deoarece se va potrivi cu orice paletă de culori.

Avantajele marmurei bej nu se opresc la cele de ordin estetic, oferind și numeroase avantaje practice pentru masa pe care o vei amenaja în locul tău de luat masa. Masa confecționată din marmură bej va fi foarte rezistentă la zgârieturi, ciobiri sau crăpare și va fi foarte durabilă în timp.

Această masă va avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a-i asigura rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea mesei de marmură bej, vei putea folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale. Poți opta și pentru soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură bej pentru amenajarea mesei din locul tău de luat masa, din peste 100 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.