Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Decorarea stalpilor interiori cu marmura

Dacă ești în căutarea unui mod inedit de a-ți amenaja locuința, poți opta pentru decorarea stâlpilor interiori cu un material cu aspect estetic impresionant. Una din cele mai bune alegeri atunci când vine vorba de materialul folosit, este cu siguranță marmura.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Stâlpii interiori decorați cu marmură vor atrage atenția imediat oricărui privitor prin intermediul frumuseții sale, și vor deveni instant piesele centrale ale încăperii. Acest tip de amenajare reprezintă o abordare modernă de a oferi locuinței tale o estetică unică și distinctivă. Marmura este disponibilă într-o mare varietate de modele, cu texturi și culori discrete sau complexe, așa că îl vei găsi sigur pe cel potrivit pentru decorarea stâlpilor tăi interiori.

Pe lângă avantajele estetice, marmura oferă și avantaje practice datorită durabilității sale ridicate. În ciuda faptului că este atât de durabilă, această piatră naturală este mai moale decât alte tipuri de piatră. Acest lucru oferă posibilitatea de a fi modelată și sculptată cu ușurință. Din această cauză, marmura creează materialul perfect indiferent de forma stâlpilor interiori din locuința ta și funcționează perfect cu amenajări complexe.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat este recomandată, pentru ca stâlpii interiori decorați cu marmură din locuința ta, să reziste fără probleme în urma oricăror provocări ce pot apărea de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni,

Acești stâlpi interiori vor putea fi curățați foarte ușor, doar cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. De asemenea, sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru marmură.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură sau poți vizita showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova și Alba.