Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Blat de marmura exotica pentru bucatarie

Poți oferi bucătăriei tale personalitate și stil, prin intermediul amenajării blatului cu un material cu aspect estetic unic. Cea mai potrivită alegere este cu siguranță marmura exotică

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Blatul de marmura exotică va emana frumusețe atemporală în bucătăria ta și va deveni și o decorațiune, pe lângă scopul practic al blatului. Acest tip de marmură are un impact vizual deosebit datorită modelelor sale compuse dintr-o multitudine de texturi venate și culori, ce te duc cu gândul la opere de artă. Oricare dintre modelele de marmură exotică disponibile într-o gamă foarte variată, va transforma blatul din bucătăria ta în punctul focal al încăperii.

Marmura exotică este foarte potrivită pentru amenajarea blatului din bucătărie și din punct de vedere practic. Una din cele mai importante calități ale acestui material este rezistența la căldură, foarte importantă într-un spațiu ca bucătăria. De asemenea, nu va trebui să-ți faci griji că blatul din bucătăria ta se va zgâria, păta sau sparge, fiind foarte durabil în timp.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va ajuta blatul să își păstreze aspectul estetic intact de-a lungul timpului. Tratamentul se va reaplica o dată pe an.

Pentru a curăța blatul de marmură exotică din bucătăria ta, utilizează săpun lichid sau orice alt produs de curățare ușor și o cârpă moale. Evită folosirea produselor de curățare dure, cum ar fi înălbitorul și oțetul.

Alege modelul potrivit de marmură exotică accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova și Alba.