Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Curatarea pardoselilor din marmura

Marmura este o piatra naturala foarte frumoasa care are o eleganta aparte si care iti poate transforma casa in caminul la care ai visat.

curatare pardoseliPardoseala din marmura este foarte eleganta insa presupune o atentie mai mare spre deosebire de celelalte pietre naturale.

Acest aspect nu trebuie considerat o problema deoarece pe piata exista foarte multe solutii de curatare pete. Aceste solutii sunt recomandate deoarece au pH-ul potrivit pentru ca padoseala de marmura sa nu fie afectata.

Pardoselile de marmura necesita o grija sporita cand vine vorba de pete sau zgarieturi. Pentru a preveni zgarierea marmurei va recomandam sa stergeti podeaua cu mopul o data la doua zile, asfel veti evita depunerea cantitatilor mari de nisip care pot produce zgarieturi fine.

Mai jos va vom prezenta cateva metode de curatare a pardoselilor de marmura care vor prelungi viata marmurei si o vor pastra la fel de stralucitoare ca in prima zi.

1. Prima metoda presupune curatarea marmurei cu apa rece si detergent lichid sau solid (detergentul trebuie sa aiba pH-ul neutru).

Intr-o galeata veti pune apa rece si detergent, dupa care, cu ajutorul unui mop stergeti suprafata pardoselii de marmura.

2. O alta metoda este aceea de a folosi solutii din comert care sunt speciale pentru curatarea pentru pardoseli de marmura deoarece detin pH neutru care nu vor afecta marmura in nici un fel.

3. Puteti preveni murdarirea pardoselii prin punerea unui pres la intrare in locuinta. Astfel prin stergerea incaltamintei nisipul aflat pe talpa va disparea si nu va mai exista riscul zgarierii marmurei.

De asemenea petele de orice natura vor trebui curatate cat mai repede pentru a nu afecta marmura.

Desi marmura necesita o atentie mai mare, aceasta va arata superb in orice locuinta si atata timp cat veti urma intructiinile de mai sus va fi o adevarata placere sa va amenajati casa cu pardoseli de marmura pe care le puteti achizitiona de la orice depozit de marmura.