Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Trepte exterioare de marmura alba

Cea mai bună alegere pentru ca treptele tale exterioare să aibă atât o rezistență ridicată, cât și o eleganță exclusivă, este să folosești marmură albă pentru a le amenaja.

Marmura este o rocă metamorfică obținută din metamorfoza rocilor sedimentare carbonate, fiind compusă dintr-un mozaic al cristalelor de carbonat.

Treptele exterioare de marmură albă vor înfrumuseța curtea ta și vor radia lux și sofisticare, estetica acestei pietre fiind greu de egalat de celelalte materiale. Marmura albă va aduce spațialitate și luminozitatea în exteriorul locuinței tale, prin intermediul acestor trepte. Albul este atemporal și, prin urmare, treptele tale exterioare vor fi mereu la modă. Marmura albă funcționează bine cu tonuri neutre (crem, negru sau gri), în timp ce combinația cu alte culori mai puternice, cum ar fi roșu sau verde, face posibilă obținerea unei ambianțe plăcute. Nuanțele de marmură albă sunt nenumărate. Putem găsi alb cu dungi sau vene, alb foarte pur sau mai cenușiu.

Durabilitatea este esențială atunci când amenajezi treptele exterioare ale locuinței tale, însă marmura albă îndeplinește cu succes această cerință. Treptele exterioare de marmură albă vor fi foarte stabile și rezistente la factorii externi, cum ar fi apa și umezeala, dar și razele soarelui ce nu vor deteriora suprafața. Deși vor fi supuse constant la trafic intens, vor face față fără probleme. Alegerea unui finisaj antiderapant va asigura evitarea accidentelor.

Pentru a te asigura că treptele tale exterioare de marmură albă își vor păstra frumusețea și rezistența de-a lungul timpului, aplică un tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Îngrijirea și curățarea acestor trepte va fi ușor de făcut: ștergerea ușoară și regulată cu o cârpă umedă și săpun lichid va fi tot ce vor avea nevoie pentru a-și menține strălucirea ca în ziua în care au fost instalate.

Te așteptăm cu peste 50 de modele de marmură albă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.