Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Perete decorativ de marmura alba pentru living

Dacă ești în căutarea unei idei de amenajare prin intermediul căreia să dai personalitate livingului tău, un perete decorativ de marmură albă poate fi exact ce ai nevoie.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Frumusețea atemporală a marmurei albe este foarte greu de egalat de celelalte materiale. Peretele decorativ de marmură albă va crea o atmosferă calmă și relaxantă în livingul tău și îl va transforma într-un spațiu luxos și elegant. Nuanțele de marmură albă sunt nenumărate. Putem găsi alb cu texturi, alb foarte curat sau mai cenușiu. Natura este cea care oferă fiecăreia dintre ele atingerea ei exclusivă.

Acest material va fi foarte ușor de integrat în livingul tău, datorită versatilității sale extrem de ridicate. Peretele decorativ va funcționa bine cu tonuri neutre (crem, negru sau gri), în timp ce combinarea cu alte culori mai atrăgătoare, cum ar fi roșu sau verde, va face posibilă atenuarea ambianței.

Peretele decorativ de marmură albă va reflecta lumina, oferind livingului tău senzația de spațiu. Farmecul acestui perete decorativ va cuceri cu siguranță pe oricine atunci când vei avea oaspeți în locuința ta.

Aplică un tratament de sigilare în mod regulat, pentru ca peretele tău decorativ de marmură albă din living să arate tot timpul impresionant, indiferent de trecerea timpului.

Datorită structurii cristaline dense a marmurei, acest perete va fi capabil să reziste la solicitări fizice și mecanice destul de semnificative. Nu va absorbi umezeala și murdăria și va fi rezistent la foc și la șocuri.

Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, peretele decorativ de marmură albă va arăta tot timpul ca atunci când a fost instalat.

Alege modelul potrivit de marmură albă pentru amenajarea peretelui decorativ din livingul tău, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.