Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Idei de amenajare cu marmura pentru anul 2023 

Nu trebuie să mai rămâi cu aspectul clasic în tendințele de interior! Cu ideile de amenajare cu marmură pentru anul 2023, poți crea spații deosebite și atrăgătoare pentru tine, cei dragi sau oaspeți.

   

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.   

Tendințele de design din anii trecuți s-au îndreptat către minimalism, astfel încât spațiile prezentau adesea linii curate și decor redus, care era adesea impersonal. În acest an, se îndreaptă în cealaltă direcție. Anul 2023 îmbrățișează personalitatea, excentricitatea și bucuria maximalistă din locuințe. 

Inspiră-te din următoarele idei de amenajare cu marmură pentru anul 2023, astfel încât să poți face din spațiul tău de locuit o reflectare a personalității tale. 

Detalii canelate 

Adăugă o notă de ritm și repetiție cu detalii canelate în jurul casei. Interioarele canelate au coloane cu nervuri verticale, iar mobilierul din lemn, dulapurile și ornamentele vor beneficia de ele. Îți va transforma spațiul static într-o cameră plină de mișcare și textură. Adaugă un blat, o masă, un perete, o pardoseală sau un lavoar de marmură cu venaturi foarte pronunțate, iar spațiul tău interior va deveni foarte dinamic și sofisticat.  

Marmură îndrăzneață 

Este posibil ca marmura să nu se demodeze niciodată, dar va primi o actualizare îndrăzneață în 2023. Mai degrabă decât un negru sau alb simplu, marmura este plină de artă cu stropi de culoare, precum marmura exotică, roșie sau verde. Fie că alegi o pardoseală, un perete sau un blat de marmură în aceste culori, vei adăuga un punct focal și o notă de dramatism în locuința ta. 

Art deco cu marmură 

Combinând tradiționalismul și formele geometrice sau stilizate, un interior Art Deco poate să conțină un roz orbitor, tapet cu animal print și elemente aurii. Pe măsură ce trecem din ce în ce mai mult dincolo de tendințele minimaliste, este logic să revenim la una dintre cele mai decorative epoci din designul interior modern. Poți să alegi modele de marmură care includ nuanțe de auriu, cum ar fi: Golden Spider, Aligator sau Siena Brown și să creezi contraste cu spații curate, albe, rezultând o estetică mai puțin ostentativă, dar nu mai puțin frapantă. De asemenea, dacă optezi pentru un mozaic de marmură cu nuanțe de auriu, o să obții un design mai extravagant. 

Lux în cantități mici 

Datorită unei combinații de reducere a dimensiunilor și înclinație pentru partea plină de farmec a vieții, în anul 2023 este o preferință pentru lux în cantități mici. De obicei, se alege unui astfel de element pentru o singură cameră. Asta ar putea însemna niște venaturi puternice pe pardoseală sau pe pereții de marmură ai băii sau chiar o cadă confecționată dintr-un model de marmură cu impact vizual puternic. 

După ce ai ales din aceste idei de amenajare cu marmură pentru anul 2023, intră pe www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba.