Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Avantajele placarii peretilor cu marmura 

Placarea pereților cu marmură este o opțiune populară de amenajare, deoarece acest material este apreciat atât pentru rezistența sa ridicată, cât și pentru eleganța sa luxoasă, având capacitatea de a spori aspectul oricărui decor. Avantajele placării pereților cu marmură sunt mult mai multe, acestea fiind doar cele principale.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.   

Fie că îți dorești placarea pereților cu marmură în bucătăria, baia, livingul, holul sau dormitorul tău, numeroasele avantaje ale acestei pietre naturale te vor convinge că ai luat cea mai bună decizie. 

Așadar, în acest articol, ne propunem să te ajutăm să iei o decizie informată, evidențiind avantajele placării pereților cu marmură. 

Frumusețe pură 

Un avantaj evident al placării pereților cu marmură este frumusețea acestei pietre naturale. Formațiunile naturale care se ramifică pe toată suprafața,  înalță instantaneu orice cameră cu o notă de eleganță, cu care este excepțional de greu de concurat. De asemenea, marmura vine într-o varietate de culori și amestecuri de la nuanțe strălucitoare de alb până la verde închis intens și bogat, pentru a se potrivi cu majoritatea paletelor de culoare, așa că există o culoare pentru fiecare stil. 

Unicitate 

Desigur, fiecare placă de marmură este unică. Deci, nu trebuie să-ți faci griji că amenajarea ta arată similar cu altele. Placarea pereților cu marmură evită posibilitatea creării unui aspect neuniform și, în schimb, își prezintă individualitatea uimitoare. 

Eleganță lustruită 

Marmura, spre deosebire de majoritatea plăcilor din piatră naturală, poate fi lustruită la un nivel foarte înalt, ceea ce are ca rezultat un finisaj elegant și sofisticat. Acest lucru sporește și mai mult frumusețea pereților de marmură prin intensificarea culorilor, făcându-le mai vizibile și mai dramatice. 

Transluciditate 

Marmura este translucidă. Pe măsură ce lumina atinge suprafața pereților de marmură, pătrunde până la culori, rezultând o strălucire luminoasă frumoasă. Acest lucru oferă marmurei capacitatea de a se afișa în diferite medii de iluminare. 

Material natural 

Este un produs natural. Spre deosebire de multe alte alternative de placare a pereților la care se folosesc materiale fabricate, marmura este în întregime naturală și este tăiată direct dintr-o carieră. Este complet biodegradabilă și nu va elibera toxine în atmosferă. 

Dacă avantajele placării pereților cu marmură te-au convins să faci o astfel de amenajare, te așteptăm pe www.stona.ro pentru a alege din peste 200 modele ale acestei pietre naturale. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.