Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Decorarea stalpilor exteriori cu marmura

Stâlpii exteriori ai locuinței tale pot avea dublu rol: de susținere și decorativ, dacă alegi să îi amenajezi cu un material deosebit cum este marmura. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Decorarea stâlpilor exteriori cu marmura va reprezenta o parte unică a locuinței tale, care va adăuga eleganță și stil fațadei. Această piatră naturală este foarte apreciată pentru calitățile sale estetice, având un aspect sofisticat și distinctiv. Stâlpii exteriori amenajați astfel se vor potrivi perfect, atât într-o ambianță modernă, cât și într-una tradițională. Atunci când vizitatorii tăi vor rămâne uimiți de frumusețea stâlpilor tăi exteriori, te vei convinge că aceasta este cea mai bună idee de a pune în valoarea fațada locuinței tale. 

Pe lângă numeroasele avantaje estetice, marmura va asigura stâlpilor exteriori și toate avantajele practice de care au nevoie. Acești stâlpi pot avea multe forme, dimensiuni și finisaje diferite și vor fi integrați din punct de vedere structural în locuință. Decorarea stâlpilor exteriori cu marmură va oferi rezistență și durabilitate acestor elemente importante, care nu se vor uza din cauza expunerii constante la razele soarelui sau la apă și umezeală. 

Aplicarea unui tratament de sigilare este esențială pentru ca stâlpii exteriori să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an. 

Acești stâlpi vor fi ușor de curățat, având nevoie doar de un detergent potrivit pentru această suprafața. Amestecă apă caldă cu săpun lichid de vase, iar apoi înmoaie un burete sau mop în soluția de curățare, și spală suprafața pentru a îndepărta murdăria. Pentru a îndepărta orice spumă rămasă, poți folosi un furtun cu apă curată. 

Intră pe www.stona.ro pentru a găsi peste 200 de modele de marmură pentru amenajarea stâlpilori exteriori ai locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în județele Prahova și Alba.