Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Blat de marmura neagra pentru bucatarie

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să aibă un aspect elegant și sofisticat, cea mai bună alegere este amenajarea blatului cu marmură neagră. 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura neagră va adăuga personalitate bucătăriei tale, datorită contrastului puternic dat de fundalul său întunecat ce este străbătut de venaturi subțiri de un alb pur. Acest blat va deveni cu siguranță piesa centrală a bucătăriei, estetica sa impresionând cu siguranță orice privitor.

Poți alătura blatului tău de marmură neagră din bucătărie, elemente de culoare deschisă pentru a continua contrastul închis-deschis ce se regăsește pe suprafața blatului.

Acest material nu va oferi bucătăriei tale doar avantaje estetice, ci și practice, marmura neagră fiind foarte durabilă în timp. Astfel că, blatul tău de marmură neagră din bucătărie va rezista fără probleme factorilor externi.

Un tratament de sigilare aplicat blatului de marmură neagră din bucătărie imediat după instalare, iar apoi repetarea acestui proces la un interval de 12 luni, îl va proteja de eventualele pete și zgârieturi ce ar putea să apară de-a lungul timpului. Este foarte important să eviți contactul direct al suprafeței blatului cu substanțele acide ca lămâia sau oțetul.

Pentru curățarea zilnică a acestui blat, poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale. Dacă este necesară o curățare în profunzime, poți folosi o soluție special concepută pentru marmură.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de marmură neagră potrivit pentru amenajarea blatului tău din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.