Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Lavoar de marmura bej pentru baie

Lavoarul din baia ta trebuie să aibă atât calități practice cât și estetice, de aceea marmura bej poate fi materialul ideal pentru această amenajare.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Marmura bej va face ca lavoarul din baia ta să fie funcțional și să iasă în evidență prin intermediul aspectului deosebit. Varietatea tonală a acestui tip de marmură este bogată și versatilă, fiind o alegere sigură pentru orice baie, indiferent de stilul amenajării. Lavoarul de marmură bej va transforma baia ta într-un spațiu elegant și primitor care va emana calm și relaxare.

Avantajele practice pe care le oferă marmura bej, sunt cele de care are nevoie lavoarul din baie. Rezistența ridicată a acestui material, nu va permite deteriorarea suprafeței lavoarului, aspectul său rămânand neschimbat de-a lungul timpului. Lavoarul de marmură bej nu va fi afectat în niciun fel de nivelul ridicat de umiditate din baie. De asemenea, acest lavoar din piatră naturală va fi sigur pentru sănătatea umană, deoarece bacteriile nu se reproduc pe suprafață și nu emană mirosuri neplăcute.

La fiecare 3-6 luni, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pe lavoarul de marmură bej din baia ta, pentru a-i asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Curățarea acestui lavoar se va face cu ușurință datorită finisajului exterior neted. Nu vei avea nevoie neapărat de soluții de curățare speciale, o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid va fi suficientă pentru ca lavoarul de marmură bej să arate ca nou după fiecare curățare.

Poți găsi lavoarul potrivit pentru baia ta, accesând www.stona.ro unde sunt disponibile peste 30 de lavoare de marmură bej. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.