Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Chiuveta de marmura bej pentru bucatarie

Chiuveta de marmură bej pentru bucătărie este o opțiune foarte potrivită, atât din punct de vedere practic, cât și estetic. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare. 

Marmura bej va transforma chiuveta din bucătărie într-un element funcțional și atrăgător. Această piatră naturală este ideală pentru a evidenția într-un mod discret și elegant. De la nuanțe deschise de bej, spre alb și până la nuanțe închise, spre maro, marmura bej oferă o varietate foarte mare de modele. Pe lângă nuanțele sale plăcute, mai oferă și texturi venate deosebite, care diferă de la o bucată de material la alta. Alegând o chiuvetă de marmură bej pentru bucătărie, înseamnă că nu trebuie să îți faci griji că nu se va potrivi cu restul spațiului, deoarece este un material extrem de versatill. Această chiuvetă va emana căldură și va transmite o stare calmă și liniștită în întreaga bucătărie.  

Funcționalitatea crescută pe care o vei observa la chiuveta de marmură bej pentru bucătărie, te va convinge că ai făcut o alegere bună. Deși această piatră are o suprafață dură, va fi ușor de prelucrat în așa fel încât să obți forma dorită pentru chiuveta ta. Chiar dacă mediul în care va sta, va fi unul expus constant la apă, umezeală, schimbări bruște de temperatură, chiuveta de marmură bej pentru bucătărie se va păstra mereu intactă.  

Este important să aplici un tratament de sigilare imediat după instalarea acestei chiuvete, pentru a-I asigura rezistența în timp. Intervalul recomandat de reaplicare a tratamentului este de 12 luni. 

Folosește o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, sau una special concepută pentru marmură, iar curățarea chiuvetei va fi foarte simplă. Chiuveta de marmură bej pentru bucătărie va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalată. 

Vei găsi peste 130 de modele de marmură bej pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.