Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Trepte interioare de marmura neagra

Treptele interioare au rolul de a face legătura între etaje și de asemenea joacă un rol important în stabilirea aspectului estetic al locuinței tale. Alegerea marmurei negre pentru amenajarea treptelor interioare, va îndeplini cu siguranță ambele roluri.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Treptele interioare de marmură neagră vor oferi locuinței tale un aspect estetic elegant și sofisticat, impresionând privitorul cu impactul lor vizual puternic și plin de personalitate. Acest material va asigura o atmosferă modernă și atemporală treptelor tale interioare, de care te vei putea bucura foarte mulți ani.

Poți amenaja locuința ta într-un mod interesant și captivant, dacă pe lângă treptele de marmură neagră, compui elemente albe, cum ar fi pereții. Contrastul obținut va avea stil și va fi plăcut vizual.

Marmura neagră nu va oferi treptelor tale interioare doar avantaje estetice, ci și practice, fiind un material foarte durabil, ideal pentru trafic intens. Aceste trepte vor fi foarte stabile și rezistente la factorii externi. Nu va trebui să înlocuiești materialul în timp, ceea ce îl face să coste mai puțin pe termen lung față de alte materiale disponibile.

Imediat după instalarea treptelor de marmură neagră, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența și păstrarea aspectului estetic intact în timp. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestor trepte nu va fi nevoie de un proces complicat. Treptele de marmură neagră vor arăta ca noi, folosind doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de marmură neagră potrivit pentru amenajarea treptelor tale interioare. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.