Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Avantajele placarii semineului cu marmura 

Poți adăuga căldură și estetică în locuința ta prin intermediul unui șemineu placat cu marmură. Avantajele placării cu acest material sunt nenumărate, astfel că reprezintă cu siguranță o alegere bună.

 

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.  

O seară de iarnă confortabilă este incompletă fără o pătură și un șemineu de marmură trosnind. Statul în fața șemineului este într-adevăr definiția comfortului. În plus, funcționează ca piesa centrală a spațiului tău de locuit. Avantajele placării șemineului cu marmură le include atât pe cele estetice, cât și pe cele practice. În continuare le vom afla pe cele mai importante. 

1. Aduce frumusete și caldură casei tale 

Marmura este cunoscută pentru aspectul luxos și elegant. Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de piatră alese pentru elementele frumoase ale unei case, inclusiv șemineul. Dacă îți dorești să adăugi acel sentiment de confort și atracție vizuală, un șemineu placat cu marmură creează acea atmosferă. Un șemineu este adesea punctul focal al locuinței, iar marmura îi oferă acel efect sofisticat pe care îl dorești. 

2. Dureaza mai mult 

Durabilitatea ridicată este unul dintre cele mai importante avantaje ale șemineului placat cu marmură. Chiar dacă această piatră naturală costă puțin mai mult în comparație cu altele materiale, cu siguranță îți va oferi avantaje mai mari. Șemineul placat cu marmură va rezista mult timp fără semne de deteriorare. Mai mult, în cazul în care vei vrea să vinzi proprietatea, cu siguranță o vei vinde la un preț mai mare datorită valorii adăugate oferite de o astfel de amenajare. 

3. Rezistență la căldură și foc 

Trebuie să te asiguri că materialul pe care îl utilizezi la placarea șemineului este rezistent la căldură și la foc pentru a evita accidentele dăunătoare. Marmura este o piatră dură, densă, care nu este afectată de căldură, ceea ce o face alegerea perfectă pentru placarea unui șemineu. Nu numai că este rezistent la foc, dar este și rezistent la apă, așa că dacă verși accidental lichide pe șemineu, nu îi va deteriora. 

4. Usor de curățat si întreținut 

Un șemineu placat cu marmură este ușor de curățat. Dacă se vărsă funingine, băuturi sau alimente pe el, se curăță ușor cu o cârpă umedă. Pentru a evita acumularea de praf, o ștergere rapidă cu o cârpă în fiecare săptămână îi va păstra aspectul. 

Pentru a avea parte de avantajele placării șemineului cu mamrmură, intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit. Avem peste 200 de modele de marmură disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci cea mai bună alegere.