Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Idei de amenajare cu marmura verde

Dacă există un element de design pe care te poți baza oricând pentru a îmbunătăți instantaneu un spațiu din locuința ta, acela este marmura. Culorile clasice, neutre sunt cele mai populare, însă dacă îți dorești o culoare mai îndrăzneață, marmura verde este ideală.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura verde reprezintă o modalitate foarte potrivită de a aduce o culoare vibrantă în amenajarea locuinței tale. Varietatea nuanțelor de verde în care poți găsi acest tip de marmură, îți oferă o versatilitate ridicată. În continuare vei afla care sunt cele mai interesante idei de amenajare cu marmură verde.

Optează pentru detalii

Dacă un perete sau un panou de perete amenajat cu marmură verde ți se pare prea mult, începe cu câteva detalii. Poți încorpora marmură verde în locuința ta fără să se simtă prea îndrăzneț, optând pentru un decor mai mic, cum ar fi o vază. Această mică piesă de accent atinge același aer de sofisticare, doar că la o scară mai mică.

Nuanțe asemănătoare

Atunci când proiectezi un anumit spațiu din locuința ta, ia în considerare optarea pentru un model de marmură verde care să aibă o nuanță similară cu cea a mobilierului. În acest fel se va crea coeziune și un fundal neted pentru ca textura marmurei să iasă în evidență.

Nuanțe deschise

Dacă îți dorești ca spațiul pe care îl amenajezi să se simtă luminos și curat, alege un model de marmură verde deschis. În acest fel pardoseala sau pereții nu vor mai transmite un sentiment copleșitor din cauza intensității culorii.

Element dramatic

Poți alege să amenajezi un element dramatic în locuința ta, folosind marmură verde. Pentru a obține acest efect, optează pentru nuanțe închise care să aibă un impact vizual puternic. De exemplu, blaturile de marmură verde închis în stil cascadă vor avea o personalitate proprie. Completează spațiul cu pereți din mamrură albă și cu mobilier negru. Contrastul intens rezultat va da o atmosferă modernă.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi peste 15 modele de marmură verde, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea locuinței tale. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.