Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Placarea cazii de baie cu marmura bej

Dacă ești în căutarea materialului potrivit pentru placarea căzii de baie, în așa fel încât să protejeze zona din jur de condițiile din acest spațiu, dar care să și crească atractivitatea estetică a băii tale, poți opta pentru marmură bej.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura bej reprezintă una din cele mai bune soluții de a avea atât avantaje practice, cât și estetice atunci când vine vorba de placarea căzii tale de baie. Datorită placării cu acest material, cada va avea o durabilitatea foarte ridicată și o rezistență bună la uzură, deoarece suprafața marmurei bej nu va permite apei și umezelii să pătrundă în suprafață. De asemenea, expunerea constantă la temperaturi ridicate sau la schimbările bruște de temperatură, nu vor fi deloc o problemă pentru cada ta de baie placată cu marmură bej. Suprafața din jurul său își va păstra aspectul în timp, nefiind afectată de zgârieturi, ciobiri, pete sau spargere.

Din punct de vedere estetic, placarea căzii de baie cu marmură bej va transforma spațiul într-unul clasic și elegant, care va atrage admirația oricui. Varietatea nuanțelor în care sunt disponibile modelele de marmură bej, cât și texturile lor venate impresionante, asigură obținerea unei placări de cadă de baie care va deveni o decorațiune în sine.

Imediat după placarea căzii de baie cu marmură bej, se va aplica un tratament de sigilare, pentru a ajuta suprafața să reziste cât mai bine de-a lungul timpului. Va fi necesară reaplicarea tratamentului de sigilare la un interval de 12 luni.

Atunci când va veni vorba de curățare, te vei convinge că această placare este ideală pentru cada ta de baie, deoarece se va face cu mare ușurință. Va fi de ajuns să folosești soluții de curățare potrivite pentru suprafața marmurei, iar cada ta de baie va arăta mereu ca nouă. O poți compune din săpun lichid de vase și apă caldă, sau o poți achiziționa din magazinele specializate.

Peste 130 de modele de marmură bej sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova și Alba.