Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Placarea cazii de baie cu marmura exotica

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă un impact vizual impresionant, placarea căzii cu marmură exotică poate fi soluția ideală.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Marmura exotică va imprima o personalitate puternică în baia ta, prin intermediul esteticii sale unice. Fiecare bucată este compusă dintr-o multitudine de nuanțe și venaturi ce se ramifică pe toată suprafața, formând modele care dau impresia unei opere de artă. Indiferent de modelul pe care îl vei alege pentru placarea căzii tale de baie, vei obține cu siguranță o amenajare care va surprinde privitorul cu frumusețea sa deosebită.

Acest material nu doar va decora cada ta de baie, ci o va și proteja împotriva umezelii și înfiltrării apei în suprafață, datorită rezistenței și durabilității sale. De asemenea, nu se va zgâria, păta sau sparge. Astfel că marmura exotică reprezintă o opțiune foarte potrivită pentru această amenajare, deoarece va îndeplini cu succes toate cerințele pe care le are orice cadă de baie.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după placarea căzii de baie cu marmură exotică, pentru a-i asigura rezistența și păstrarea aspectul estetic. Tratamentul de sigilare se va repeta la un interval de 12 luni.

Cu o curățare simplă și ușoară, cada ta de baie va dura foarte mulți ani. Vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Vei putea folosi și produse de curățare special concepute pentru marmură, pentru a obține o curățare în profunzime,

Modelul potrivit de marmură exotică te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.