Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Masa de marmura verde pentru terasa

Dacă îți dorești o masă pe terasa ta care să se contopească cu natura și să emane frumusețe naturală, marmura verde este cu siguranță cel mai potrivit material pentru această amenajare.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Masa de marmură verde va avea un aspect fermecător și rafinat pe terasa ta, impresionând orice privitor cu estetica sa ce pare să imite vegetația, completând perfect decorul creat deja de plantele naturale din exteriorul locuinței tale. Marmura verde poate avea diferite nuanțe de verde, de la deschis la închis și aproape negru pe fundal, și texturi venate în nuanțe de alb, bej sau maro. Contrastul obținut între fundal și texturi este plăcut și calm, contribuind la crearea unei atmosfere relaxante pe terasa ta.

Marmura verde este un material potrivit pentru amenajarea mesei de pe terasa ta atât din punct de vedere estetic, cât și practic, fiind durabilă și destul de rezistentă. Cu o îngrijire adecvată, vei putea folosi masa de granit verde pe terasa locuinței tale pentru mulți ani. Cel mai important lucru este să ștergi lichidul imediat după ce se varsă pe suprafață. Dacă faci acest lucru, riscul oricăror pete permanente este foarte mic. Marmura este cu adevărat sensibilă la acizi, așa că trebuie să acorzi atenție acestui aspect.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura protejarea mesei tale de marmură verde, de orice posibile deteriorări ce pot apărea în timp. Se recomandă sigilarea mesei la un interval de 12 luni.

Dacă vei folosi produse de curățare adecvate pentru masa de marmură verde de pe terasa ta, își va păstra aspectul intact de-a lungul timpului. Soluțiile de curățare special concepute pentru marmură sunt disponibile în magazinele de specialitate, dar în lipsa acestora o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid este la fel de potrivită.

Alege modelul potrivit de marmură verde pentru masa de pe terasa ta, pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.