Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Avantaje blaturi marmura

Marmura rămâne alegerea principală pentru amenajarea blaturilor de bucătărie sau baie. Acest material este o piatră naturală foarte apreciată, fiind asociată cu luxul și tradiția datorită frumuseții și rezistenței sale.

Rezistența în timp

Dacă sunt întreținute corespunzător, blaturile din marmura își vor păstra aspectul deosebit, dar vor fi și obiecte funcționale care pot să aibă o rezistență foarte bună în timp.

Rezistența la substanțele acide

Marmura albă reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea blaturilor deoarece este mai rezistentă la substanțele acide.

Rezistența la pete

Atunci când se face alegerea materialului pentru amenajarea blaturilor, principala grijă este ca suprafața aleasă să nu se păteze, astfel că pentru a asigura rezistența marmurei la pete, se recomandă sigilarea suprafeței.

Rezistența la zgârieturi

Marmura cu finisaj mat este mai rezistentă la zgârieturi, chiar dacă aceasta se zgârie, este mai puțin vizibil, deoarece nu va fi ușor de văzut atunci când se reflectă lumina pe suprafată, spre deosebire de cea lustruită.

Unicitatea fiecărui bloc de marmură

Marmura este o piatră naturală care dispune de modele unice și de o gamă variată de culori, această caracteristică nu poate fi replicată la un material făcut să fie asemănător marmurei.

Rezistența la căldură în mod natural

Marmura este printre cele mai rezistente la căldură materiale, caracteristică ce o face alegerea potrivită pentru amenajarea blatului din bucătărie sau baie.

Ușurința cu care se poate tăia pentru a i se da forma dorită

Marmura este mai maleabilă decât alte materiale, caracteristică ce ajută la crearea unei varietăți de margini ale blaturilor, cu unghiuri drepte sau rotunjite.

Material foarte potrivit pentru gătit

Blaturile din marmură rămân reci și întotdeauna sub temperatura camerei, astfel că reprezintă suprafața ideală pentru gătit.

Eleganța pe termen lung

Marmura este foarte apreciată pentru aspectul său de o eleganță naturală, care se potrivește oricărui stil de amenajare. Blaturile realizate din acest material vor avea un aspect la fel de plăcut și peste mai mult timp.

Luminozitate naturală

Marmura are o strălucire naturală care reflectă lumina într-o încăpere. O bucătărie sau baie fără prea multă lumină naturală va părea mai spațioasă și mai luminoasă dacă se va opta pentru un blat din marmură.

Dacă ești în căutarea materialului potrivit pentru amenajarea blatului tău, pe www.stona.ro vei găsi o gamă variată de modele de marmură din care poți alege.