Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pardoseala de marmura neagra pentru baie

Amenajarea pardoselii din baia ta trebuie să țină cont atât de funcționalitate, cât și de aspectul estetic. O alegere foarte bună a materialul folosit pentru această amenajare poate fi marmura neagră.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare.

Pardoseala de marmura neagră va radia eleganță și lux, transformând baia ta într-o încăpere cu aspect sofisticat. Culoarea neagră intensă a bazei sale, ce este străbătută de venaturi albe, formează un contrast puternic ce atrage toate privirile.

Neutralitatea acestui tip de marmură oferă o versatilitate foarte ridicată atunci când vine vorba de amenajarea întregii băi. Vei putea alege cu ușurință orice paletă de culori și orice stil de amenajare, în funcție de preferințe.

Marmura neagră este excelentă pentru realizarea pardoselii din baie, datorită capacității sale de a împiedica apa să se scurgă sub pardoseală, în cazul în care chiuveta sau cada se va revarsa. De asemenea acest material este ideal pentru zonele cu trafic intens, datorită rezistenței sale ridicate.

Durabilitatea în timp a pardoselii de marmură neagră din baie, poate fi asigurată cu ajutorul aplicării unui tratament de sigilare o dată pe an.

Această pardoseală trebuie curățată cu un mop moale împreună cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid sau cu o soluție special concepută pentru marmură.

Alege modelul potrivit de marmură neagră, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.