Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Idei de amenajare cu marmura neagra

Marmura este un material plin de farmec și destul de sofisticat în general, iar aceste caracteristici sunt îmbunătățite doar de o culoare precum negrul. Venele naturale și unice ale marmurei se remarcă cel mai bine pe un fundal întunecat, iar suprafața de marmura neagră devine un element important de decor datorită acestei culori speciale.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Dacă ai decis să folosești marmură neagră în locuința ta, însă nu știi sigur unde și cum să o folosești, îți prezentăm câteva idei uimitoare pentru a introduce acest material sofisticat.

Contrastul dintre alb și marmura neagră

Fie că alegi să folosești în amenajarea locuinței tale și marmură albă pe lângă cea neagră, sau doar marmură neagră și alte materiale albe, contrastul dintre alb și negru este unul clasic, fiind cel mai popular atunci când vine vorba de amenajări interioare. În urma acestei amenajări, locuința ta va părea armonioasă și ordonată.

Design minimalist cu accent pe marmura neagră

Alegerea plăcilor mari de marmură neagră și în special a modelelor acestui tip de marmură care au vene atât subțiri, cât și minime – limitează cantitatea de linii vizuale create. Acesta este un element cheie al designului minimalist, care se străduiește să creeze un sentiment de mișcare fluid, neobstrucționat.

Acest mod de amenajare arată excelent pe blaturi, mese, pardoseli sau pereți, creând un stil coeziv. Un finisaj mat conferă suprafețelor din marmură neagră un ton profund și bogat, care permite ochilor să scufunde privirea în spațiul respectiv.

Alăturarea marmurei negre cu elemente din lemn

Marmura neagră poate fi utilizată în combinație cu alte materiale, cum ar fi lemnul. Tonurile de maro ale lemnului se vor completa foarte bine cu cele ale marmurei negre și vor conferi spațiului un aspect unic, o adâncime vizuală incredibilă și suprafețe sofisticate care amintesc de natură. Oricare spațiu al locuinței tale amenajat în acest fel, va avea un aer modern și va ieși în evidență indiferent de celelalte elemente din jur.

Dacă accesezi www.stona.ro vei putea alege modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea locuinței tale. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.