Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Semineu placat cu marmura bej

Dintre toate materialele disponibile pentru placarea șemineului din locuința ta, marmura bej reprezintă una din cele mai bune alegeri. Această piatră naturală va oferi o suprafață extrem de rezistentă și cu aspect uimitor.

Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, fiind alcătuită din minerale de carbonat recristalizate. Numele său provine de la cuvântul grecesc “marmairein” și înseamnă a străluci.

Șemineul placat cu marmură bej va crea o atmosferă plăcută, confortabilă și elegantă în locuința ta, perfectă pentru a petrece o seară rece de iarnă alături de cei dragi. Varietatea tonală a marmurei bej este bogată și versatilă, fiind o alegere sigură pentru orice spațiu arhitectural. Vei obține un șemineu placat cu marmură bej care se va încadra perfect în orice spațiu, indiferent de paleta de culori generală sau de stilul amenajării.

Durabilitatea marmurei bej și rezistența sa la căldură o fac piatra ideală pentru placarea șemineul tău. Este o piatră densă, dură, astfel că șemineul tău nu va fi afectat în niciun fel din cauza expunerii constante la temperaturi extrem de ridicate. Suprafața șemineului placat cu marmură bej va rămâne mereu intactă, fără zgârieturi, pete, ciobiri sau spargeri.

După ce a fost instalat acest șemineu în locuința ta, este important să aplici un tratament de sigilare pe suprafața sa, pentru a-i asigura rezistența în timp. La un interval de 12 luni, se recomandă reaplicarea tratamentul.

Ușurința cu care vei curăța șemineul placat cu marmură bej, te va asigura că ai făcut o alegere bună. Cu o soluție compusă din săpun lichid de vase și apă caldă, sau cu una special concepută pentru acest tip de piatră, șemineul tău va arăta mereu ca în ziua în care a fost instalat.

Dacă accesezi www.stona.ro vei găsi peste 90 de modele de marmură bej, din care îl vei putea alege pe cel potrivit pentru placarea șemineului din locuința ta. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.