Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Cada de marmura neagra pentru baie

Cada este un element esențial pentru orice baie, însă pe lângă funcția practică, poate avea și un aspect estetic neconvențional, dacă alegi să o amenajezi cu marmură neagră.

Marmura este o rocă metamorfică obținută prin metamorfoza calcarului, având culori simple și elegante caracteristică ce face ca acest material să se potrivească în orice baie, indiferent de stilul acesteia.

Marmura neagră impresionează prin adâncimea sa infinită ce emană eleganță și frumusețe atemporală, transformând baia ta într-un spațiu luxos, în care vei petrece timp pentru a te relaxa ca la spa. Fundalul său întunecat este străbătut de venaturi subțiri și paralele de un alb pur, creând un contrast puternic și interesant. Cada de marmură neagră din baia ta va deveni cu siguranță punctul focal al încăperii și va oferi versatilitate atunci când vei amenaja celelalte elemente din baie.

Pe lângă avantajele estetice, marmura neagră reprezintă una din cele mai durabile opțiuni pentru amenajarea căzii din baie, deoarece este un material extrem de dur. Rezistența sa foarte ridicată înseamnă că nu va trebui să îți faci griji că expunerea prelungită la apă și umezeală va afecta suprafața și de asemenea nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va asigura păstrarea aspectului intact al căzii de marmură neagră din baia ta de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un inverval de 12 luni.

Curățarea acestei căzi se face cu ajutorul unui burete moale și a unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru marmură.

Poți alege modelul potrivit de marmură neagră, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba.