Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pereti de marmura verde pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să aibă un aspect natural și fermecător, amenajarea pereților cu marmură verde poate fi soluția ideală.

Marmura este o rocă ce se formează din metamorfismul rocilor sedimentare carbonate, cel mai probabil calcar și dolomit. În urma acestui proces rezultă un mozaic de cristale carbonate.

Marmura verde nu este la fel de întunecată ca marmura neagră, dar suficient de întunecată pentru a formula un contrast cu culori mai subtile și mai deschise. De obicei, modelele acestui tip de marmură sunt compuse dintr-un fundal verde pe care se ramifică venaturi albe sau chiar verzi în alte nuanțe, dar și aurii, bej sau gri.

Pereții de marmură verde din baia ta vor emite un sentiment de clasă și rafinament, tranformând baia ta în încăperea ideală pentru relaxare. Orice privitor va fi impresionat de aspectul vizual al acestor pereți, deoarece reflectă frumusețea vegetației pe care o regăsim în natură.

Acest material va oferi pereților din baia ta și numeroase avantaje practice, având o suprafață rezistentă care va face față fără probleme expunerii prelungite la apă și la umezeală. De asemenea nu va trebui să îți faci griji că suprafața pereților se va zgâria, păta sau crăpa, datorită durității marmurei.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va asigura menținerea de-a lungul timpului, a calităților estetice și practice pe care marmura verde le va oferi pereților din baia ta.

Pereții de marmură verde din baia ta vor fi ușor de curățat, necesitând doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pentru curățarea periodică, însă pentru o curățare în profunzime vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Alege modelul potrivit de marmură verde, accesând www.stona.ro și vei obține amenajarea pe care ți-o dorești pentru pereții din baia ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.