Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Modele de marmura neagra pentru locuinta ta

Marmura neagră continue să domine tendințele în amenajarea locuințelor, datorită impresiei de rafinament, lux și atemporalitate pe care o emană.  

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. 

Acest material deosebit își poate găsi locul chiar și în cele mai mici detalii, cum ar fi o oglindă sau o lampă, sau pe un întreg perete, o pardoseală, un blat, un lavoar, o cadă sau un șemineu. Urmează să detaliem câteva dintre cele mai frumoase modele de marmură neagră pentru locuința ta. 

Levadia 

Model de marmură neagră care provine din Grecia și impresionează cu aspectul său estetic. Fundalul său este negru intens și formează un contrast interesant cu venaturile alb-gri subțiri și complexe. Design-ul general al pietrei amintește de aspectul fumului. Este disponibil în două finisaje: periat și lustruit.  

Nero Marquina 

Provine din Spania și este o marmură neagră cu aspect clasic, având fundalul negru profund și venaturi albe subțiri și delicate. Acest tip de marmură este capabil să producă un decor monocromatic atemporal în locuința ta. Finisajul său lustruit va pune în valoare aspecul pietrei. 

Mozaic Mattoni 

Mozaicul Mattoni este un mix de marmură neagră, gri și bej, care formează un aspect estetic modern. Fiecare bucată de marmură este dreptunghiulară, are dimensiuni variate și este așezată pe diagonală pentru a compune mozaicul. Fie că folosești acest model pentru un perete, o pardoseală sau doar ca un accent decorativ pentru oglindă, locuința ta va arăta superb. 

Tobacco 

Marmura neagră Tabacco are un model neconvențional, deoarece este format din multiple benzi orizontale în nuanțe diverse de gri închis și câteva accente de gri deschis. Dacă îți dorești ca locuința ta să iasă în evidentă și să fie unică, alege să îți amenajezi locuința cu marmura neagră Tabacco. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit de marmură neagră pentru amenajarea locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.