Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Perete decorativ de marmura neagra pentru living

Amenajarea unui perete decorativ de marmură neagră în livingul tău, va transforma această încăpere într-una luxoasă și sofisticată.

Marmura este o formă de calcar granulat sau dolomit, fiiind compusă din minerale carbonate recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului.

Marmura neagră oferă bogăție vizuală și fascinează cu siguranță orice privitor. În funcție de varietate, fundalul său întunecat este acoperit de venaturi multicolore și grațioase, care variază de la nuanțe de alb, până la nuanțe de bej portocaliu sau auriu. Peretele decorativ de marmură neagră va emana eleganță și rafinament în livingul tău, devening elementul central al încăperii.

Poți obține un living clasic și atemporal, dacă creezi un contrast închis-deschis prin alăturarea peretelui decorativ de marmură neagră, cu elemente de culoare deschisă.

Poți evidenția aspectul estetic uimitor al peretelui decorativ de marmură neagră, prin intermediul instalării unei surse de lumină în partea de sus.

Datorită durității marmurei, peretele tău decorativ din living va avea o durabilitate ridicată în timp. Astfel că nu va trebui să-ți faci griji că suprafața peretelui decorativ se va zgâria, păta sau sparge.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalarea peretelui, pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Peretele decorativ de marmură neagră din living se va putea curăța folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de marmură neagră, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea peretelui decorativ din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.