Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Pereti si pardoseala de marmura alba pentru baie

Dacă îți dorești un aspect estetic fluid și omogen pentru baia ta, dar în același timp și cât mai elegant, poți amenaja atât pereții cât și pardoseala cu marmură albă.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă din minerale de carbonat recristalizate și obținută prin metamorfoza calcarului. Această piatră naturală este durabilă și are o frumusețe naturală greu de egalat de alte materiale.

Acest mod de amenajare îți va transforma baia într-un spațiu frumos care va atrage toate privirile, fiind o modalitate perfectă de a îți face baia să fie în centrul atenției. Alegerea marmurei albe pentru amenajarea pereților și pardoselii din baia ta, reprezintă soluția ideală mai ales atunci când spațiul are dimensiuni reduse, deoarece această piatră naturală va da impresia de spațialitate și luminozitate.

Marmura albă impresionează prin estetica sa luxoasă și sofisticată, dar și prin varietatea modelelor sale și prin versatilitatea extremă pe care o oferă oricărei amenajări. Acest tip de marmură poate avea fundalul alb pur sau în diverse nuanțe care pornesc de la alb, deschise sau închise, pe care se întind texturi venate în nuanțe închise de gri sau negru. Contrastul creat de suprafața marmurei albe are un impact vizual plăcut și contribuie la versatilitatea crescută pe care o oferă acest material.

Amenajarea pereților și pardoselii din baia ta cu marmură albă reprezintă o alegere potrivită și din punct de vedere practic, datorită rezistenței acestui material. Astfel nu va fi cu siguranță necesar să le înlocuiești vreodată. Marmura albă este un material foarte de dur și, prin urmare, pereții și pardoseala din baia ta vor face față fără probleme zgârieturilor, petelor, crăpării sau spargerii, dar și expunerii prelungite la apă și umezeală, atât de comună în acest spațiu.

După instalarea pereților și pardoselii de marmură albă din baia ta, va trebui să le sigilezi periodic, pentru a le asigura rezistența în timp. Cel mai bine este să aplici acest tratament în fiecare an.

Întreținerea de rutină a acestora este destul de simplă. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă să utilizezi produse de curățare care sunt sigure pentru marmură. Folosește un produs de curățare care nu este prea acid, nici prea alcalin. Poți face acasă o soluție de curățare din apă caldă și săpun lichid, sau poți cumpăra produse special concepute pentru marmură.

Te așteptăm cu peste 40 de modele de marmură albă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din Bucureşti, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele aflate în judeţele Prahova şi Alba