Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Cele mai populare blaturi de marmura

Blaturile de marmură din bucătărie sau baie adaugă un sentiment de lux și oferă încăperii un aspect clasic, dar și modern.

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerată un mozaic al cristalelor.

Dacă îți dorești să instalezi blaturi de marmură în locuința ta, trebuie să selectezi modelele potrivite. Citește mai departe pentru a descoperi cele mai populare modele de marmură pentru a te inspira atunci când vei face această alegere.

Carrara

Marmura Carrara este cea mai comună marmură găsită în Italia și poartă numele regiunii din care provine – Carrara, Italia. Acest tip de marmură are un aspect delicat datorită texturilor sale venate subtile de culoare gri deschis, care uneori au nuanțe de albastru.

Crema Marfil

Originară din Spania, marmura Crema Marfil variază în culori de la bej la galben și este mult mai neutră decât marmura albă obișnuită. Dacă ai dulapuri de culoare închisă, Crema Marfil poate fi cea mai bună opțiune. De asemenea, acest tip de marmură este mai frecvent decât celelalte, făcându-l puțin mai ieftin.

Emperador

Marmura Emperador este o marmură din Spania, de culoare deschisă sau închisă de maro. Nuanțele de maro sunt completate de modele formate din vene asimetrice albe și gri. De obicei prezintă granulație fină cu vene neregulate.

Nero Marquina

Marmura Nero Marquina, denumită și marmura Nero, este o piatră care explodează cu intensitate de culoare și rezistență excepțională.

Marmura Nero Marquina poate prezenta și dungi albe neregulate pe toată suprafața sa. Extrasă inițial din Țara Bascilor, această bogată marmură de culoare neagră este de fapt din Spania.

Culoarea sa închisă este completată de venele albe proeminente care ies în evidență pe fundalul întunecat.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 200 de modele de marmură, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea blaturilor din bucătăria sau baia ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.