Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design-uri moderne pentru bai din marmura

Design unic al pardoselii care se imbina perfect cu cada de marmura. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura este solutia perfecta pentru realizarea blaturilor pentru baie datorita aspectului si a rezistentei la umiditate. mai mult >>

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Cum sa alegi piatra naturala potrivita pentru locuinta ta

Blaturile de bucatarie din marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Intretinerea peretilor de marmura din baie

Ofera marmurei tale atentia de care are nevoie pentru a-si pastra frumusetea. mai mult >>

De ce sa alegem marmura si nu granitul

De ce sa alegem marmura si nu granitul

Marmura va adauga locuintei tale mai mult stil si de asemenea ii va spori valoarea. mai mult >>

Cum lustruim marmura

Cum lustruim marmura

Blaturile de marmura sunt foarte elegante si de asemenea foarte practice. mai mult >>

 

Idei de amenajare cu mamura alba

Marmura albă este reprezentativă pentru amenajările luxoase și sofisticate, fie că este vorba de bucătărie, baie, living sau hol. 

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului, fiind considerat un mozaic al cristalelor. Numele său provine din limba greacă și înseamnă piatră strălucitoare. 

Fie că are pete și venaturi bej, maro, gri sau negre, fundalul are o cromatică uniformă, fiind de obicei alb pur, alb spre bej sau gri deschis. Modelele marmurei albe sunt foarte variate, iar fiecare bucată de material este diferită, astfel că vei obține de fiecare dată o amenajare personalizată în locuința ta. Aceste idei de amenajare cu marmură albă au scopul de a te inspira și a te ajuta să obți un spațiu deosebit. 

Bucătărie modernă 

Alege dulapuri în două tonuri de gri și alb, un perete de marmură albă format din bucăți mici sau medii, blaturi de marmură albă , o chiuvetă mare albă și feronerie din alamă pentru a obține o bucătărie modernă și elegantă. 

Baie minimalistă 

O baie minimalistă în care predomină negrul, va avea un impact vizual puternic și un aspect contemporan. Optează pentru dulapuri negre elegante, blaturi de marmură albă, lavoar de marmură neagră, pereți și pardoseală de marmură albă. 

Living spațios 

Dacă alegi o pardoseală de marmură albă, livingul tău va părea foarte spațios și luminos, Completează design-ul acestui spațiu cu mobilier negru pentru un aspect dramatic, sau de lemn pentru un aspect mai clasic.  

Hol primitor 

Amenajează atât pardoseala cât și treptele cu marmură albă, pentru a avea un hol elegant și primitor. Balustrada și ușile negre vor crea un contrast impresionant, iar mobilierul gri va echilibra aspectul general al incăperii. 

Te așteptăm pe www.stona.ro pentru a alege din peste 60 modele de marmură albă, disponibile ca lastre, lavoar, mozaic, pebbles, placaj, profil sau semilastre. Gama noastră variată de produse asigură obținerea amenajării pe care ți-o dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.